dilluns, 15 de desembre del 2008

Ja tenim aquí el Nadal!


Un any més i ja tenim aquí aquestes dates taaaan... nadalenques! aixx,.. hi ha opinions per a tots els gustos, que si a mi m'agrada que si jo no el suporto... en fi, dins meu hi ha una barreja d'aquests sentiments. Sembla que perquè arriben aquests dies hem d'estar contents i gaudir amb la familia... però moltes vegades és precisament ara quan enyores persones que ja no hi són o èpoques més dolces dins el cor... La tristesa es barreja amb l'esperança i vols somriure al fred hivern.


Fa uns dies vaig estar de viatge (curtet, però intens) per la ciutat de Salzburg i els seus voltants. Aquells paissatges i aquelles paradetes del mercat d'advent et fan reviure moments de la infantesa, reviure la il·lusió de les llums, els colors, les olors, les tradicions... en definitiva cada poble té les seves però en el fons no es diferencien tant. Mentre penses en el tió observes els Krampus i veus que no són iguals però que la muntanya els uneix. Menges uns sopa dins un pa mentre recordes el brou i la carn d'olla i penses en que de ben segur el nou any farà que tots els bons desitjos es faran realitat.

Seguirem pensant en els dies pre-Nadal mentre encara no arriba i gaudirem de tot lo bo que cada dia ens ofereix!


Hem de seguir caminant...

4 comentaris:

Marona ha dit...

Com deia aquell, "p'alante, p'alante, y p'atrás, ni pa pillar carrerilla" :)
Les fotos són molt xules, però les paraules encara més... Un petó molt gros!

con Ka ha dit...

Bon Nadal!
Un gusto haberte conocido, seguimos leyéndote :)

Unknown ha dit...

Com de costum, una actualització per estació... ja estava esperant la d'hivern!!!

S'ha de seguir caminant, això sempre!

Iehudit ha dit...

oiiiiixxx.. ja sóc aqui de nou.. problemes tècnics... gràcies per les vostres paraules... ja hem deixat enrere el Nadal i som al nou any.. espero q amb mooolts posts!! feliç 2009!!